Mapping met Tableau

Mapping is het in kaart brengen van geografische locaties en bijbehorende data. Er is vandaag de dag veel software beschikbaar op de datavisualisatie markt. Eén van de belangrijkste spelers is Tableau. Als Tableau ergens om bekend staat, dan is het wel om de mogelijkheden die er zijn om data visueel weer te geven met Mapping. Met Tableau heb je op een begrijpelijke manier toegang tot data in de vorm van zeer specifieke visualisaties, zoals kaarten met infographics en dashboards. Ideaal om inzicht te verkrijgen uit data en hier bepaalde strategieën van af te leiden

Tableau is wereldwijd een populaire tool onder freelancers, designers en analisten. Via Tableau Public is het voor hen mogelijk om hun creaties te delen met de wereld. Dit zorgt voor een actieve, sharing is caring cultuur in de community. Dit heeft als voordeel dat mensen elkaar graag helpen bij vragen, issues of bugs. De community van Tableau is absoluut een voordeel.

De volgende video laat zien hoe Mapping met Tableau werkt. Indien gewenst zetten wij uw bedrijfsgegevens om naar een PostcodeKaart op Maat. Neem hiervoor contact met ons op. We helpen u graag verder.

Workshop Mapping in Tableau | Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Klik op de afbeelding om de video te bekijken