PostcodeKaart op Maat | Rayons en locaties visualiseren

De volgende 4-cijferige PostcodeKaarten op Maat visualiseren de spreiding van medewerkers van een fictief bedrijf in Nederland. De kaarten zijn verdeeld in 4-cijferige postcodegebieden, gemeentes en provincies. Elke weergave heeft een eigen tabblad. Infovensters tonen de bijbehorende informatie die makkelijk te downloaden is als CSV bestand.

Uw eigen PostcodeKaart op Maat?

Op deze wijze kunnen ook de rayons en de locaties van uw organisatie op een PostcodeKaart op Maat worden getoond. Of het woon-werkverkeer van uw medewerkers. Waar wonen zij? Wat zijn de reistijden? Deze gegevens kunnen indien gewenst eenvoudig via embedding op uw website of intranet worden geplaatst. Onderstaande screenvideo en stappenplan geven uitleg over het gebruik van de selectietools om de gegevens te selecteren.

Hoe download ik data als CSV bestand? 
Wilt u beschikken over de datagegevens van bovenstaande kaart? Dat kan. Na oplevering van uw kaart kunt u een gewenst gebied selecteren en de datagegevens daarvan downloaden. Bekijk de mogelijkheden van deze tool aan de hand van de instructievideo of het volgende 5 stappenplan. Pas de stappen toe in bovenstaande kaart en bekijk de veelzijdige mogelijkheden.

Stap 1: Kies in menu voor de gewenste selectietool vierkant, cirkel of lasso

Stap 2: Selecteer gewenst gebied op kaart en bekijk data in infovenster

Stap 3: Data downloaden? Klik op View Data in infovenster

Stap 4: Bekijk en download de datagegevens als CSV bestand…

Stap 5: … of download afbeelding als PDF of image bestand

Hoe gebruik ik de Postcodekaart op Maat?

Prijzen

De prijs van een PostcodeKaart op Maat is variabel en afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid aangeleverde data. Globaal zijn de kosten als volgt:

  • Standaardtarief PostcodeKaart op Maat € 395,- (excl. BTW)
  • Meerkosten extra kaart (wordt als tabblad toegevoegd) € 100,- (excl. BTW)
  • Gratis meegeleverd A2 poster van uw visualisatie

Bent u geïnteresseerd, vraag ons om een offerte!  Wij helpen u graag verder.