PostcodeKaart op Maat | Laat uw bedrijfsgegevens visualiseren

Bekijkt u eens de volgende 4-cijferige postcodekaart. Als voorbeeld wordt de spreiding van medewerkers van een fictief bedrijf in Nederland gevisualiseerd. Deze zijn verdeeld over 4-cijferige postcodegebieden, gemeentes en provincies. De screenvideo en het stappenplan geven uitleg over het gebruik van de selectietools om de medewerkersgegevens te selecteren en de som ervan te kunnen berekenen. Infovensters tonen de bijbehorende informatie die makkelijk te downloaden is als CSV bestand.

Uw eigen PostcodeKaart op Maat?

Op deze wijze kunnen ook de bedrijfslocaties van uw organisatie op een PostcodeKaart op Maat worden geplot en getoond. Of het woon-werkverkeer van uw medewerkers. Waar wonen zij? Wat zijn de reistijden? Deze gegevens en andere informatie kunnen eenvoudig via embedding op uw website of intranet worden geplaatst.

Hoe download ik data als CSV bestand? 
Wilt u beschikken over de datagegevens van bovenstaande kaart? Dat kan. Na oplevering van uw kaart kunt u een gewenst gebied selecteren en de datagegevens daarvan downloaden. Bekijk de mogelijkheden van deze tool aan de hand van de instructievideo of het volgende 5 stappenplan. Pas de stappen toe in bovenstaande kaart en bekijk de veelzijdige mogelijkheden.

Stap 1: Kies in menu voor de gewenste selectietool vierkant, cirkel of lasso

Stap 2: Selecteer gewenst gebied op kaart en bekijk data in infovenster

Stap 3: Data downloaden? Klik op View Data in infovenster

Stap 4: Bekijk en download de datagegevens als CSV bestand…

Stap 5: … of download afbeelding als PDF of image bestand

Hoe gebruik ik de Postcodekaart op Maat?

Prijzen

De kosten van een PostcodeKaart op Maat zijn variabel en afhankelijk van uw wensen en grootte van aangeleverde data. Globaal moet u rekenen op € 395,- (excl. BTW) per kaart. De kosten van een extra kaart (wordt als tabblad toegevoegd) bedraagt € 295,- (excl. BTW).

Bent u geïnteresseerd? Vraag ons om een offerte!  Wij helpen u graag verder.