DataVisualisatie en Mapping

Datavisualisatie houdt zich bezig met het visueel weergeven van data en bedrijfsgegevens. Een onderdeel van datavisualisatie is de term Mapping, het in kaart brengen van locatiegegevens. Wij hebben ons gespecialiseerd in Mapping en presenteren uw (bedrijfs)gegevens op een overzichtelijke, interactieve PostcodeKaart op Maat.

Onze postcodekaarten tonen bijvoorbeeld het woon-werkverkeer van uw medewerkers. Waar wonen zij? Wat zijn de reistijden? Of de rayons en werkgebieden van uw bedrijf. Al deze gegevens kunnen eenvoudig via embedding op uw website of intranet worden geplaatst.

Bekijk onderstaande samples en zie de mogelijkheden voor uw eigen PostcodeKaart op Maat.

Datavisualisatie Bevolking en Huishoudens Nederland

Deze visualisatie toont een dashboard met daarin de verzamelde gegevens van de samenstelling van de bevolking en huishoudens in Nederland. In twee begeleidende worksheets wordt ingezoomd op onderdelen van de gegeven data.

De kaart met de onderliggende data kan eenvoudig worden gedownload en op een website worden getoond (embed). Tevens kan deze visualisatie als PDF, JPEG of Powerpoint worden gebruikt in presentaties en jaarverslagen.

PostcodeKaart op Maat | Uw bedrijfsgegevens op uw eigen kaart?


Datavisualiseren.nl heeft zich gespecialiseerd in mapping en PostcodeKaarten op Maat. Als basis wordt een standaard postcodekaart uit eigen huis gebruikt. Deze postcodekaart wordt aangevuld met uw data en bedrijfsgegevens. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een PostcodeKaart op Maat voor uw bedrijf?

DataVisualisatie | 4-cijferige Postcode- en Gemeentekaart

Postcode- en gemeentekaarten tonen de huidige postcodegebieden in Nederland en Duitsland. De infovensters laten daarnaast de aantallen inwoners en de namen van de gemeenten, provincies en in Duitsland de deelstaten zien. Selecteer één of meerdere postcodegebieden en bekijk de bijbehorende informatie.

DataVisualisatie woon-werkverkeer

De afstanden en reistijden van het woon-werkverkeer van medewerkers en de locaties waar zij wonen kunnen op veel manieren worden weergegeven. De volgende visualisaties tonen voorbeelden van Rotterdam e.o.

DataVisualisatie van bedrijfslocaties en scholen

Waar bevinden zich de verschillende schoollocaties? Hoeveel leerlingen zitten er op deze school? Waar komen deze leerlingen vandaan? Vele vragen kunnen met kant-en-klare kaarten worden getoond. Kaarten die ook handig zijn voor presentaties of als PDF afbeelding in een jaarverslag.

PostcodeKaart op Maat | Uw bedrijfsgegevens op uw eigen kaart?


DataVisualiseren.nl heeft zich gespecialiseerd in mapping en PostcodeKaarten op Maat. Als basis wordt een standaard postcodekaart uit eigen huis gebruikt. Deze postcodekaart wordt aangevuld met uw data en bedrijfsgegevens. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een PostcodeKaart op Maat voor uw bedrijf?