PostcodeKaart België | Postcodes in Cirkel

Hoeveel postcodes liggen er binnen een cirkel? Hoe bepaal ik welke postcodes zich in een cirkelstraal bevinden? Deze vragen zijn snel te berekenen met de PostcodeKaart België | Postcodes in Cirkel. Met de premium versie van deze postcodekaart kunt u met diverse selectietools cirkel, vierkant of lasso gebieden op de kaart selecteren en bijvoorbeeld het aantal inwoners in een selectiegebied berekenen.
Tijdens het selecteren van een gebied kunt u de straal of radius van de cirkel bepalen met tussenstappen van 100 meter. De applicatie berekent vervolgens automatisch welke postcodes zich binnen de gegeven cirkelstraal bevinden. Bekijk op deze pagina de demo en de product video.
Wilt u weten welke postcodes er liggen binnen een gemeente of provincie? De PostcodeKaart België | Postcodes in Cirkel geeft u het antwoord.

DEMO Postcodes in Cirkel op Kaart

De visualisatie Postcodes in Cirkel op Kaart (4-cijferig) toont alle 4PC postcodevlakken, gemeenten en plaatsen in België. Bekijk de volgende demo (vergroot de kaart via icoon rechtsonder)

DEMO 4PC Postcodes in Cirkel op Kaart

Demo en werkwijze

De visualisatie Postcodes in Cirkel op Kaart (4-cijferig) toont alle 4PC postcodevlakken, gemeenten en plaatsen in België.

1. Kies en selecteer postcodegebieden, gemeenten en plaatsen in een cirkelstraal, vierkant of een ander gekozen selectietool

2. Zoom in op provincieniveau om een gewenste straalcirkel te trekken rondom een vertrek locatie

3. Exporteer en download alle datagegevens als CSV-bestand naar uw computer. Deze functies zijn alleen actief in de Premium versie!
(Zie de mogelijkheden in de product video)

Product video Postcodes in Cirkel op Kaart (4-cijferig)

Bekijk de volgende product video van Postcodes in Cirkel op Kaart en zie hoe eenvoudig deze applicatie in de praktijk werkt.

Video PostcodeKaart België | 4PC postcodes in Cirkel

Wie zijn de gebruikers van deze applicatie?
Bedrijven en organisaties die de 4-cijferige postcodes en/of de onderlinge afstanden willen weten in een plaats, gemeente of regio
Restaurants en (winkel)bedrijven die afstanden en bezorgkosten in de regio willen berekenen
Koeriersdiensten en cateraars voor overzicht van snelle levering producten op locaties

Tip: Bekijk ook de demo’s van de 4-cijferige en de 6-cijferige versies van deze applicatie zonder PostcodeKaart

4PC PostcodeKaart Belgie | Download datagegevens

Wilt u de data van een uw selectiegebied weten en deze kunnen downloaden? Dat kan. Na aankoop van onze PREMIUM versie kunt u een gewenst gebied selecteren en de gegevens daarvan downloaden. Bekijk de mogelijkheden van deze tool aan de hand van de instructievideo of het volgende stappenplan. Pas stap 1 en 2 toe in onderstaande kaart en bekijk de veelzijdige mogelijkheden. Stap 3, 4 en 5 zijn alleen mogelijk in de PREMIUM versie.

Stap 1: Kies in menu voor de gewenste selectietool vierkant, cirkel of lasso

Stap 2: Selecteer gewenst gebied op kaart en bekijk data in infovenster

Stap 3: Data downloaden? Klik op View Data in infovenster (alleen Premium)

Stap 4: Bekijk en download de datagegevens als CSV bestand…(alleen Premium)

Stap 5: … of download afbeelding als PDF of image bestand (alleen Premium)